Orele de lucru: Luni-Vineri | 10:00 - 19:00/ Sambata | Zi Libera
SakuraShop
Coșul dvs.
Coșul este gol
Isoflavone din soia
06 Sep 2021
06 Sep, 2021 | Frumusețe

Isoflavone din soia

Ne este cunoscut tuturor faptul că japonezii sunt cei mai longevivi oameni.

Modificările hormonale din corpul feminin sunt asociate cu o scădere a principalului hormon feminin - estrogenul. Începe să fie produs la vârsta de 8 ani, atinge maximul până la vârsta de 35 de ani și apoi producția începe să scadă. Procesul este natural și neplăcut, poate fi însoțit de dezvoltarea aterosclerozei și osteoporozei. În timpul menopauzei, o femeie începe să îmbătrânească brusc și se simte foarte rău.

Ginecologii pot prescrie terapia de substituție hormonală, care ameliorează starea femeii, dar are o serie de contraindicații. Există o alternativă cunoscută de mult în Japonia - fitohormonii. Acum sunt folosite peste tot în lume. Acestea sunt ingrediente pe bază de plante care au proprietăți asemănătoare hormonilor. Nu la fel de puternic ca sintetic, dar fără efecte secundare și contraindicații.

Femeile japoneze începând de la 20 de ani încep activ a se preocupa de sănătatea lor .Iau preparate naturale care ajută la normalizarea propriului echilibru în organism. Poate că acesta este secretul tinereții lor? Vârsta medie a menopauzei la femeile japoneze este de 70 de ani. Izoflavonele sunt substanțe derivate din plante care au o compoziție foarte asemănătoare cu estrogenul.

Izoflavonele din soia sunt foarte populare în rândul femeilor tocmai din cauza fitoestrogenilor. Compoziția componentă a soiei include: seleniu, vitamina B1, magneziu, fer, riboflavină, potasiu, vitamina B9, mangan, piridoxină, fosfor, cupru.

Izoflavonele din soia ajută la umplerea deficitului de micro și macroelemente, la normalizarea echilibrului vitaminic. Datorită riboflavinei, tiaminei, acidului folic și piridoxinei, circulația sângelui se îmbunătățește, creierul este activat, nivelurile hormonale sunt menținute și organele sistemului circulator sunt întărite. Persoanele care consumă izoflavone din soia sunt mai puțin sensibile la bolile organelor sistemului cardiovascular.

Categorii